Servicii & Preturi

Masajul erotic clasic poate fi realizat de una sau doua maseuze in acelasi timp (asa numitele patru maini).Mainile pricepute de sex feminin stiu exact ce zone ale corpului au nevoie de maxima atentie.

Maseuzele noastre de la Salon Iulia, utilizeaza in primul rand degetele pentru a va mangaia si va tachina.Apoi,odata pregatit pentru masajul erotic,maseuza va va masa cu tot corpul ei folosind sanii,abdomenul si fesele, astfel incat sa va puteti bucura de ora dvs de masaj asa cum trebuie. Masaj Erotic Timisoara.

Daca esti un fan al femeilor dominante,vei iubi masajul erotic cu o dominatoare.Maseuzele noastre sunt in masura sa se pune in orice rol.Deci,nu va fie teama sa ne spuneti dorintele secrete iar maseuzele vor face tot posibilul sa vi le indeplineasca.

De astemenea maseuzele noastre pot ajunge in camera dvs. de hotel astfel incat sa nu fiti nevoie sa va mai deplasati si sa va puteti bucura de un masaj erotic in mediul dvs. preferat.
Dupa cum s-a mentionat deja, masaj erotic timisoara Iulia, este conceput pentru barbati,femei si cupluri.Toate aceste grupuri de clienti au adesea cerinte si dorinte specifice pe care salonul nostru le va indeplini.Odata veniti la masaj erotic timisoara nu veti mai dori sa plecati.Mangaierile, atingerile pline de pasiune si intelegerea aduc clientii nostri pe culmiile extazului plini de placere si emotie.

Masaj Erotic Timisoara | Pentru Barbati

Barbatii sunt creaturi curioase si iubesc sa invete lucruri noi.Pentru acestia exista masaj erotic timisoara Iulia, ceea ce le confera o multime de momente fericite in compania unei maseuze profesioniste.Masajul erotic este un instrument eficient in lupta impotriva stresului de la locul de munca si impotriva zilelor plictisitoare.Cu noi aveti sansa de a va relaxa si de a va lasa corpul sa se bucure de un masaj erotic de calitate,unde maseuza stie exact ce atingeri va plac si ce sa va faca pentru a va simti relaxat si fericit !

Masaj Erotic Timisoara | Pentru Femei

Femeile, uneori, au nevoie de ingrijire speciala.Salon masaj Iulia va va trata ca pe o printesa.Maseuza aleasa va avea grija de corpul dvs..Ele stiu ca trupul feminin este foarte sensibil si ca reactioneaza diferit decat corpul masculin.Masajul erotic din salonul nostru este intotdeauna adaptat nevoilor dvs. specifice.

Masaj Erotic Timisoara | Pentru Cupluri

Salon masaj erotic Timisoara va ofera, de asemenea , o experienta speciala pentru cupluri.Vino la Salon Iulia cu prietena/sotia sau prietenul/sotul sa va bucurati de un masaj erotic impreuna.Veti putea observa cu atentie modul in care un masaj erotic este facut iar apoi sa-l incercati singuri in confortul propriei case.
Masaj Iulia ofera aceasta alternativa mai ales pentru cuplurile care doresc sa experimenteze si de asemenea celor ce doresc sa ramana fideli perechei lor.

O sedinta de masaj erotic dureaza aproximativ 60″

Masajul Erotic Topless DUREAZA 45

Preturile sunt urmatoarele:

 100 lei Masaj erotic Topless –  45min

 150 lei Masaj erotic Nud – 60min

 250 lei Masaj erotic Nud + Jacuzzi + 20″ + 1 sticla de sampanie cadou – 80min

250 lei Masaj erotic Nud cu 2 Fete – 60min

Masaj Erotic Timisoara / Salon Masaj Iulia

Timisoara, str. Eneas nr.22 B

Tel: 0735322148